Video nadzor

Video nadzorVideo nadzor u poslednje vreme prestavlja sve češći vid povećanja sigurnosti kako poslovnih tako i stambenih objekata. Koristi se za različite namene, ali najčešće kao mera prevencije od neovlašćenog pristupa i zaštite ljudi i imovine. Rešenja iz naše ponude zasnivaju se na visokim standardima koje smo sebi postavili za ugradnju odabirom adekvatne opreme za svaki projekat posebno. 

Video nadzor u stambenim objektima

Video nadzor u vašoj zgradi omogućava nadzor nad ulazima tokom 24 sata. Beleži se svaki prolaz u zonama snimanja, što se veoma pozitivno odražava na povećanje bezbednosti stanara, privatne i zajedničke imovine. Osim smanjenja krađa, neovlašćenog ulaza u zajedničke prostorije, video nadzor uvek donosi i boljitak u održavanju zgrade (nema grafita, bacanja papirića i sl.)

Ukoliko još uvek nemate video nadzor u zgradi ili kući javite nam se da zakažete sastanak. Biće nam zadovoljstvo da porazgovaramo i na osnovi konkretne situacije damo optimalni predlog i napovoljniju ponudu.

 

Video nadzor u poslovnim objektima

U poslovnim objektima video nadzor najčešće ima dve namene: povećanje bezbednosti i kontrola rada i kretanja zaposlenih i posetilaca. Pravim izborom opreme i projektovanjem sistema možemo vam ponuditi najbolje rešenje za vaše potrebe.